Scandal cinema Muzeul Țăranului. Dan Negru, mesaj pentru CNCD: Amenda să o trimită...

Dan Negru spune că s-a ajuns la un "tămbălău" atât în România cât și în SUA pe tema comunității gay. El a amintit în acest sens incidentul de la muzeul Țăranului Român, dar și mesajul din SUA din timpul Super Bowl. 

În acest sens el a amintit remarca lui Tristian Bernard și a transmis un mesaj Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, în cazul în care se gândesc să-i dea vreo amendă în acest sens.

Iată mesajul lui Dan Negru:

"E tămbălău la Muzeul Țăranului Roman acolo unde mai nou se pun filme cu homosexuali și e tămbălău și la americani unde SuperBowl a lansat mesaje de susținere pentru comunitatea LGTB. Așa ca Twitter-ul a fost ticsit zilele astea de remarca lui Tristian Bernard : „Paradoxul homosexualilor e ca desi nu se pot reproduce sunt din an in an tot mai multi". Rog CNCD (Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii) -care pe mine m-a altoit acu' cativa ani- sa remarce ca eu nu am facut niciun comentariu,ca sunt indiferent si ca eventuala amenda sa o trimita pe adresa d-nului Tristan Bernard. (...). El a spus-o !" a scris Dan Negru pe contul său de socializare.

Reamintim că mai multe persoane care purtau pancarte, icoane și steaguri tricolore au întrerupt proiecția filmului „120 de bătăi pe minut", care rula la Muzeul Țăranului Român, pe motiv că era despre comunitatea gay.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel