SCANDAL Carmen Dan. Radu Tudor, reacție DURĂ după ce jurnaliștii au fost dați afară

Radu Tudor
Radu Tudor

Ședința Comisiilor reunite de apărare din Parlament, în care a fost audiată Carmen Daniela Dan, propusă pentru funcția de ministru al Afacerilor Interne, s-a desfășurat cu ușile închise.

Jurnaliștii au fost lăsați doar câteva minute în sala în care aceasta este audiată. Decizia a fost luată de către membrii comisiilor reunite pe motiv că în cadrul audierii vor fi luate în discuție subiecte ce țin de siguranța națională.

Radu Tudor a comentat acest subiect.

"Un prim gest de sfidare si de panica al majoritatii PSD-ALDE in Parlament: presa a fost data afara din comisia ce trebuie sa o audieze pe Carmen Dan, fostul prefect de Teleorman propus ministru de interne.

Audierile pentru toti ceilalti candidati au fost publice. PSD si ALDE au votat in comisie ca presa sa fie scoasa din sala pe motive ca "se discuta aspecte de siguranta nationala".

Temerile presei sunt ca respectiva candidata, Carmen Dan, nu stapaneste aspectele simple si elementare necesare pentru a detine functia de ministru al afacerilor interne.

In cele cateva zile cat a detinut presedintia Comisiei Juridice din Senat, Carmen Dan s-a remarcat prin necunoasterea unor termeni juridici elementari, desi spune ca este absolventa de drept.

Sunt curios daca noii sefi ai Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, vor avea vreo reactie la acest abuz si comportament nedemocratic, decis chiar de parlamentarii partidelor pe care acestia le conduc", a scris jurnalistul pe blogul său.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel