Scandal adopţie Sorina. Bogdan Chirieac: Ce mă înspăimântă este că nimeni nu pare să bage de seamă acest lucru

Bogdan Chirieac a analizat cazul Sorinei, fetița care a fost dată spre adopţie şi a fost luată din casa în care crescuse într-un mod care a revoltat opinia publică, apreciind faptul că micuța este o victimă colaterală în această situaţie. 

"Aici sunt două aspecte. Este unul care o priveşte pe fetiţă care este victimă colaterală în acest moment. Personal, nu pot să mă pronunţ dacă viitorul ei ar fi mai bun la New York sau ar fi mai bun la Baia de Aramă. În partea cealaltă, chiar mai grav decât episodul acesta, am văzut faţa hâdă, înspăimântătoare a unei părţi din justiţia din România.

Astăzi am văzut-o pe şefa doamnei procuror Piţurcă spunând că dânsa de fapt ancheta un caz de răpire de persoane. Deci familia aceea a crescut copila timp şapte ani de zile, în nişte maşinaţiuni din astea prin justiţie, prin ce a fost acolo, au decăzut-o din drepturi - căci despre asta e vorba - şi brusc, copilaşul care stătea de şapte ani acolo era răpit şi sechestrat. Şi atunci a intervenit doamna procuror să o elibereze de la familia unde trăise şapte ani", a declarat Bogdan Chirieac, la România TV, în emisiunea moderată de Andreea Creţulescu şi Victor Ciutacu.

"Acolo este cancerul sistemului"

"Ce mă înspăimântă este că nimeni nu pare să bage de seamă - şi DNA nu cred că a început să facă o achetă vizavi despre modul în care această familie a fost decăzută din drepturi, cum a fost mârşăvită cerea de adopţie a familiei respective. Acolo este cancerul şi puroiul foarte greu de eradicat. Slavă Domnului că Bogdan Licu a avut o atitudine impecabilă spunând 'opriţi adopţia'. Eu cred că fără succes dar măcar la nivel înalt, aici, la Bucureşti, se sesizează dezastrul. 

Despre fetiţă, repet, este o victimă colaterală, un suflet nevinovat. Dacă cineva de aici poate să spună că este mai bine într-o familie onorabilă - pentru că deocamdată nu avem nevoie să credem altceva - din Statele Unite sau în Baia de Aramă, eu nu mă pot pronunţa", a mai declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel