Scădere TVA la 16% - decizie VOT PNL. Monica Krueger: Cum să votezi împotriva propriului tău proiect de lege?

PNL
PNL

Cunoscuta internaută româncă din Germania, Monica Krueger, a ilustrat decizia PNL despre cum va vota reducerea TVA, propriul proiect de lege, supus la legiferare miercuri în Camera Deputaților.

'Se intalnesc 5 deputati PNL la o carciuma obscura din Obor.
- "Fratilor! Bratienilor! Orbanistilor!", zbiara unu dintre ei, de-l trezi pana si pe vanzatorul de varza murata venit sa se incalzeasca in carciuma. "Am gasit solutia prin care sa le mai dam in cap PSD-istilor! Orban o sa ne "multumuiasca" vesnic si Iohannis o sa ne cheme la banchet la Cotroceni!"... Ceilalti il priveau plictisiti si amortiti de la vodca ieftina data pe gat.

"Facem un proiect de lege sa scadem TVA-ul! PSD-istii il vor refuza si noi o sa tipam cat ne tine gura ca PSD-isti se opun bunastarii poporului! Ce ziceti?" Dintr-o data ochii celorlalti "bratieni-orbanisti-iohannisti" au inceput sa "sticleasca". "Asa vom face!", au zbierat ei in cor. Unu dintre ei, mai putin prins de euforia momentului, mormaii, "Si daca aia voteaza pentru?" ... Momentul deveni brusc tensionat... "Pai".., se incrunta unu dintre ei, "atunci votam noi impotriva si spunem ca PSD-isti sunt iresponsabili!"

Comisia de Buget-Finanţe din Camera Deputaţilor a adoptat un raport favorabil asupra proiectului iniţiat de cinci aleși de la PNL de modificare a Codului Fiscal, care prevede scăderea cotei standard de TVA de la 19% la 16% și a cotei de TVA pentru alimente de la 9% la 5%, începând din anul 2020. Proiectul merge la votul final din plenul Camerei Deputaţilor, care este cameră decizională. Deputaţii PNL nu au mai susţinut propriul proiect de lege.????

Ba! Daca sunteti prosti, de ce mama lui proces verbal, nu stati acasa? Cum sa votezi, ba, impotriva propriului tau proiect de lege? Cum?! Cat de idiot sa fi?' a scris Monica Krueger, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și Scădere TVA la 16%. Orban, anunț despre cum va vota PNL: Este o mare diferență!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel