SC Oțelul, mobilizare impresionantă pentru finala Cupei României. Brăilescu: 15 mai, o zi istorică

FOTO: Facebook @ SC Oțelul Galați
FOTO: Facebook @ SC Oțelul Galați

SC Oțelul va juca în finala Cupei României, la Sibiu, în 15 mai. Suporterii sunt așteptați la meciul care poate scrie încă o filă de istorie pentru clubul gălățean.

SC Oțelul s-a calificat în finala Cupei României, la 20 de ani distanță de precedenta finală, pierdută în fața formației Dinamo. Finala din acest an va avea loc la Sibiu, în 15 mai, iar gălățenii antrenați de Dorinel Munteanu vor juca împotriva echipei Corvinul Hunedoara, formație din eșalonul secund, o surpriză în actuala ediție a competiției, trecând de FC Voluntari, scor 3-1, în semifinale, respectiv de CFR Cluj, scor  4-0, în sferturile de finală.

Astfel, meciul din finală este considerat unul în deplasare, potrivit țintarului competiției, iar suporterilor oțelari le-a fost alocată Peluza Sud a Stadionului Municipal din Sibiu, 2.482 de locuri.

15 mai, zi istorică pentru gălățeni

Pe social media suporterii deja s-au mobilizat pentru a face deplasarea la Sibiu, știind că această finala este una istorică pentru echipă și pentru oraș, tot într-o zi de 15 mai, în 2011, FC Oțelul (cum se numea echipa la acel moment) devenea Campioana României, în penultima etapă a Ligii 1, după o victorie entuziasmantă în fața formației FC Timișoara.

”Pe 15 mai, o zi istorică pentru clubul nostru, avem ocazia nu doar de a câștiga un trofeu, ci de a întări legătura care ne unește sub culorile roșu, alb și albastru.

Finala Cupei României nu este doar un meci de fotbal, este momentul în care noi, ca echipă și comunitate, putem demonstra spiritul care ne caracterizează.

Stadionul Municipal din Sibiu va fi arena în care se va decide dacă putem trece împreună în istorie ca învingători. Împreună, ca o familie unită, putem face față oricărei provocări.

Pregătiți-vă eșarfele, fularele, tricoul oțelar, pregătiți-vă vocile, și mai ales, pregătiți-vă inimile pentru a fi parte din acest eveniment istoric”, a declarat Marian Brăilescu, manager SC Oțelul Galați, citat de site-ul oficial al clubului.

Potrivit site-ului SC Oțelul, prețul biletului pentru acest meci este de numai 25 de lei, iar clubul caută cele mai bune variante de transport spre Sibiu.

”Această finală nu este doar un meci, ci o pagină de istorie pe care SC Oțelul Galați speră să o scrie cu litere de oțel. Vă așteptăm pe toți să ne unim forțele și să fim parte din acest moment memorabil. Împreună pentru un loc în istorie!”, au transmis reprezentanții clubului gălățean.

Citește și: SC Oțelul Galați s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, a doua oară după 20 de ani. Dorinel Munteanu: Sper să nu ne oprim aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel