Iohannis, absenţă Consiliul European. Daniel Savu: Maximum de iresponsabilitate

Daniel Savu a comentat, la România TV, absenţa preşedintelui Klaus Iohannis de la reuniunea informală a Consiliului European privind Brexit.

"Am urmărit cu toții imaginile cu scaunul lăsat gol de președintele României, care a lipsit de la reuniunea informală a Consiliului European privind Brexit. Pe lângă faptul că este pentru prima dată când un președinte român se remarcă prin absența intenționată de la o întâlnire cu șefi de state și guverne la un asemenea nivel, este și singurul dintre participanții confirmați care și-a permis să nu fie prezent", apreciază Daniel Savu.

"Din punctul meu de vedere este maximum de iresponsabilitate pe care l-am putut vedea vreodată la Klaus Iohannis. Sociologi pe care îi respect acceptă că vorbim de iresponsabilitate din punctul de vedere al funcției prezidențiale, dar susțin că cetățenii de-acasă nu sunt tocmai impresionați de atitudinea președintelui, ba chiar nu le pasă. În concluzie, aș vrea să vă cunosc punctul de vedere: vă pasă sau nu de faptul că președintele a lipsit de la reuniunea informală a Consiliului European? Dacă se poate și un argument, ar fi cu atât mai bine!", a mai declarat politicianul social-democrat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel