Satu Mare: Gest extraordinar al unor jandarmi aflaţi în timpul liber

Doi jandarmi din oraşul Tăşnad, aflaţi în timpul liber, au scos un bărbat dintr-o casă în care izbucnise un incendiu, informează, marţi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Satu Mare.

Potrivit sursei citate, plutonierul major Zoltan Băbuţ şi plutonierul major Gavril Tuşer, în timp ce se deplasau spre domiciliu după ieşirea din serviciu, au observat, la intrarea în localitatea Tăşnad, faptul că dintr-o casă ieşea foarte mult fum.

'Aceştia au oprit maşina şi au intrat în curtea casei unde se afla o persoană de sex femeiesc pe care au întrebat-o dacă este cineva în casă, aceasta le-a spus că da, după care cei doi jandarmi au intrat în casă, iar în pod l-au găsit pe proprietar care încerca să stingă focul. Jandarmii l-au scos pe bărbat din casă, deoarece viaţa acestuia era pusă în pericol din cauza faptului că acoperişul luase foc şi se degaja o cantitate mare de fum, iar pericolul ca acesta să se intoxice cu monoxid de carbon era foarte mare. De asemenea, jandarmii au mai scos din casă şi o butelie, după care au întrerupt curentul şi au solicitat ajutorul pompierilor prin apel 112', precizează sursa citată. Incendiul a fost stins de pompieri.

[citeste si]

Proprietarului i s-au acordat îngrijiri medicale, în urma incendiului înregistrându-se doar pagube materiale. Incendiul ar fi pornit de la un foc lăsat nesupravegheat în baia locuinţei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel