Şase persoane, rănite într-un accident pe DN 1A. Trafic îngreunat

Un grav accident accident de circulație a avut loc în județul Dâmbovița. 

Şase persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut marţi dimineaţă pe DN 1A, în localitatea Lucianca, în urma coliziunii dintre două maşini şi o căruţă, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, scrie Agerpres. 

"În această dimineaţă (marţi - n.r.), în jurul orei 7,30, pompierii de la Garda Corneşti au fost solicitaţi şi au acţionat pentru asigurarea zonei în urma producerii unui accident rutier în localitatea Lucianca (comuna Butimanu). În accident au fost implicate o autoutilitară, un autoturism şi o căruţă. În urma producerii evenimentului au rezultat 6 victime, acestea fiind preluate de echipajele de ambulanţă SAJ pentru îngrijiri medicale şi transport la spital", au precizat reprezentanţii ISU Dâmboviţa.

Șase persoane au fost rănite



Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, două dintre persoanele rănite se aflau în atelajul hipo şi 4 în autoturism.

"Cauza probabilă este nepăstrarea distanţei corespunzătoare în mers. Se efectuează cercetări la faţa locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările", au transmis cei de la IPJ.

Traficul rutier a fost îngreunat în zona accidentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel