Sașa, băiețelul de doar 4 ani din Kiev, dispărut în urmă cu o lună, a fost găsit mort. "Micul nostru înger este deja în ceruri"

Sașa, băiețelul de doar 4 ani din Kiev, dispărut în urmă cu o lună, a fost găsit mort. "Micul nostru înger este deja în ceruri" / Foto: Facebook Anna Yakhno
Sașa, băiețelul de doar 4 ani din Kiev, dispărut în urmă cu o lună, a fost găsit mort. "Micul nostru înger este deja în ceruri" / Foto: Facebook Anna Yakhno

Sașa, băiețelul de doar 4 ani din Kiev, dispărut în urmă cu o lună, a fost găsit mort. Tragicul anunț a fost făcut chiar de către mama sa.

Deșii mii de oameni din toată lumea au sperat ca micuțul Sașa să fie găsit în viață și să se reunească cu familia sa, ieri, mama sa a dat tragica veste. Copilul a fost găsit mort. Cazul lui Sașa devenise cunoscut în multe țări, după ce Anna Yakhno a cerut disperată ajutor pentru a-și găsi copilul. Au urmat zile întregi de căutări, iar oamenii s-au mobilizat în număr mare pentru a-l găsi pe Sașa deoarece se credea că există posibilitatea ca micuțul să fi ajuns cu alți refugiați într-o țară europeană. Din păcate, eforturile lor au fost în zadar.

„Mulțumesc tuturor celor care au crezut, care au ajutat la căutare, mulțumesc tuturor pentru rugăciunile și credința voastră, vă mulțumesc pentru sprijin. Datorită vouă, fiul meu s-a întâlnit cu mine. Micul nostru înger este deja în ceruri. Astăzi sufletul său și-a găsit pacea.”, a scris Anna Yakhno, mama lui Sașa, pe contul său de Facebook.

Sașa încercase să se salveze de război împreună cu bunica sa

Sașa a dispărut pe 10 martie, atunci când, împreună cu alți locuitori din Vâșgorod, a încercat să se evacueze peste râul Nipru. Atunci toate drumurile au fost blocate de trupele rusești. În barcă se afla și bunica băiatului, dar și alte șase persoane. Barca a fost găsită lângă satul Sukholuchchya. Cadavrul bunicii a fost găsit pe 11 martie, dar băiatul era de negăsit, scrie Unimedia. Copilul a fost căutat mai bine de trei săptămâni. Părinţii au scris mesaje pe reţelele de socializare. A fost imposibil să se efectueze lucrări de căutare în acea zonă din cauza acumulării de trupe rusești. Mama băiatului, alături de mii de oameni din întreaga lume, au crezut până în ultima clipă că Sașa este în viață. Vestea că băiatul este mort i-a întristat mult pe internauți. Aceștia i-au transmis mesaje de condoleanțe mamei copilului. Femeia nu a oferit alte detalii despre locul în care a fost găsit cadavrul băiețelului său.

"Sincere condoleanțe. Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică și ție putere sa treci cu bine. Știu, îți va fi greu, dar te rog sa te gândești că acum ai un îngeraș păzitor sus în Cer." este mesajul unei românce.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel