Sărbători fericite: Cum a găsit un om fără adăpost sute de mii de euro în aeroport

Un bărbat a găsit sute de mii de euro după ce, aparent, s-a sprijinit de o ușă a unui birou din aeroportul Charles de Gaulle din Franța.

El este considerat a fi fără adăpost, deoarece poliția locală a declarat că a fost recunoscut în înregistrările de securitate ca fiind unul dintre multele persoane care dorm în aeroport.

Ușa companiei de gestionare a numerarului din Loomis în terminalul 2F a fost lăsată deblocată, iar bărbatul, în vârsta de cincizeci de ani, a ieșit cu două pungi de bani. El este acum căutat de poliție.

La ora 17:30 (16:30 GMT), vineri, o alarmă a sunat la birourile companiei de administrare a numerarului.

Ofițerii care au verificat înregistrările de securitate au descoperit că omul căuta în niște coșuri din afara biroului și era surprins când ușa pe care se sprijinea era deschisă. El a intrat și a reapărut câteva secunde mai târziu purtând cele două pungi, relatează BBC.

Omul purta o geantă în spate, dar nimic nu a putut fi folosit pentru a i se devoala identitatea. Suma pe care a sustras-o a totalizat 300.000 € (260.000 £).

O sursă apropiată de caz a fost citată în Le Parisien a spus: "Asta este o chestiune accidentală. Acest om fără adăpost a beneficiat de o combinație de circumstanțe pentru a-și oferi un imens cadou de Crăciun".

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25