Sara Errani revine după zece luni de suspendare

Tenis
Tenis

Sportiva Sara Errani revine după zece luni de suspendare.

După ce a ispăşit o suspendare de zece luni pentru dopaj, jucătoarea italiană de tenis Sara Errani a fost selecţionată în echipa de Fed Cup a Italiei pentru partida cu Elveţia, din primul tur al Grupei Mondiale II, ce va avea loc la Bienne (9-10 februarie), ocazie cu care va reveni în activitatea competiţională dacă va juca, informează AFP.

Sara Errani, finalistă la simplu la Roland Garros în anul 2012 şi învingătoare în cinci turnee de Mare Şlem la dublu, a fost condamnată în august 2017 de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv la două luni de suspendare pentru că a încălcat regulamentul antidoping după un control pozitiv cu letrozol, suspendare majorată la zece luni în luna iunie a anului trecut. Errani s-a apărat afirmând că 'a fost contaminată accidental' cu acest produs, care poate masca absorbţia de testosteron, din cauza unui medicament ce conţinea letrozol şi îi aparţinea mamei sale, care ar fi intrat în contact din greşeală cu alimentele consumate de jucătoare.

Italianca, în vârstă de 31 ani, aflată pe locul 113 mondial, şi-a ispăşit pedeapsa şi va putea deci fi aliniată în partida cu Elveţia.  

VEZI ȘI: Oana Zamfir, gest la Antena 3: Dați-mi voie, pentru că e un lucru corect

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel