Șapte bărbați bănuiți de șantaj, reținuți după perchezițiile din București, Ilfov și Teleorman

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Șapte bărbați au fost reținuți în urma celor 16 percheziții efectuate joi de polițiștii din Capitală în București, Ilfov și Teleorman într-un dosar în care sunt cercetate activități de șantaj, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Polițiștii au ridicat în urma perchezițiilor un pistol, de arme albe, dar și bani și bijuterii.

„În urma activităților de astăzi (joi-n.r.) polițiștii au ridicat următoarele bunuri în vederea continuării cercetărilor: 24 arme albe (cuțite, macete, săbii) și 10 obiecte contondente (bâte, castet, box metalic), un pistol tip airsoft, precum și sumele de 152.000 de euro, 38.250 de USD și 8.020 de lire sterline. De asemenea au fost ridicate și bijuterii din aur”, a transmis Poliția Capitalei.

Șapte bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de șantaj au fost reținuți. Polițiștii și procurorii au făcut, în dimineața zilei de joi, 16 percheziții domiciliare în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman. Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel