Săptămâna Naţională a Voluntariatului, marcată la Tulcea

Mai multe organizaţii neguvernamentale au strâns câteva zeci de voluntari, vineri după-amiază, în Piaţa Tricolorului din municipiul Tulcea şi au marcat Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV). 

Acţiunea a început cu un dans stradal şi un teatru forum în care tinerii voluntari au pledat pentru reducerea poluării, coordonatorul de voluntari din cadrul Centrului European pentru Diversitate (EU Divers), Ana Lazăr, menţionând că numărul participanţilor la eveniment este constant.

'Cam în fiecare an, la acest eveniment, suntem aproape 50 de persoane. Se fac destul de multe în domeniul organizaţiilor neguvernamentale şi încercăm să fim cât mai activi', a menţionat pentru AGERPRES Lazăr. Evenimentul organizat la Tulcea a inclus demonstraţii de prim-ajutor, ateliere de dezvoltare durabilă şi jocuri. La Tulcea, Centrul EU Divers a organizat SNV pentru al cincilea an, dar în România sărbătoarea a ajuns la a 18-a ediţie, potrivit sursei.

Tema ediţiei din acest an este 'Voluntariat pentru dezvoltare durabilă', iar evenimentele au drept rol promovarea celor 17 obiective de dezvoltare durabilă adoptate de ONU. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel