EXCLUSIV  Săptămâna 18-24 martie vine cu probleme financiare pentru unii nativi. Daniela Simulescu: Aveți grijă mare la bani! / video

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @user23299994
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @user23299994

Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni pentru toate zodiile. 

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a revenit cu previziunile pentru săptămâna aceasta. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni
 

„Soarele iese din casa a 10 și se duce în casa a 11-a. Parcă mergeți pe ideea: „Hai că o să fie bine!” E și Mercur acolo, guvernatorul vostru. Aveți tendința de a vorbi cu oamenii din jur și de a-i încuraja, de a le aduce optimism, asta pentru că vreți și voi pentru voi. E adevărat că Mercur se întâlnește cu Chiron și s-ar putea să vă dați seama că stați în niște situații sau în preajma unor oameni care nu vă fac bine, vă enervați, vă supărați, aveți senzația că ați fost trădați. Dar voi v-ați pus în ipostazele respective, că așa se întâmplă.

Toate lecțiile săptămânii viitoare sunt importante. Stați departe de ideea de lecții karmice, fataliste și fatidice. Trebuie mai degrabă să vă apropiați de conceptul că această condiție de muritor presupune evenimente pe care nu le putem controla și ne pot aduce și durere, și suferințe. Trebuie să ne obișnuim și  să acceptăm. Conjuncția Venus-Saturn din casa a 10-a, pentru mulți dintre voi, s-ar putea să vină cu un pas înainte din punct de vedere profesional, dar și cu mai multă responsabilitate”, a spus Daniela Simulescu.

Rac/Ascendent în Rac
 

„Soarele intră în casa a 10. Se apropie o lună importantă pe plan profesional, iar dacă nu mai lucrați, poate fi o lună importantă în relația cu autoritățile, poate aveți de făcut documente, poate trebuie să mergeți la un ghișeu. Dar aveți grijă că s-ar putea să fiți prea autoritari. Pentru că mai avem și conjuncția Mercur-Chiron tot în casa a 10-a, s-ar putea să vreți să-i supărați pe cei din jurul vostru, să le reproșați, să le scoateți ochii, să le expuneți regretele voastre, însă nu într-un mod foarte plăcut.

Cuvintele voastre chiar îi vor răni, trebuie să aveți grijă la asta!  Conjuncția Venus-Saturn în casa a 9-a vă ajută enorm să vă dați seama că nu e timpul pierdut și că puteți să învățați ceva nou, indiferent de vârsta pe care o aveți. Urmează o perioadă foarte bună pentru cei care vor să urmeze reconversia profesională”, a spus Daniela Simulescu.

Leu/Ascendent în Leu
 

„În sfârșit... Soarele iese din beci. Soarele, guvernatorul vostru, a fost în casa a 8-a, e în conjuncție cu Neptun, a făcut conjuncția cu Saturn, dar pe 20 se duce în casa a 9-a și vă reveniți. Gata! Mai ieșiți de acolo, mai respirați. Vine puțină încredere, vă puneți obiective, vreți să învățați, vreți să deveniți mai buni. Nemaipomenit! Dar trebuie să aveți în vedere că veți face pe învățătorii duri. Dacă aveți oameni în jurul vostru care vă ascultă, care vă urmează s-ar putea să fiți răutăcioși.

S-ar putea să le spuneți celor din jur pe care vreți să-i învățați: „Pe vremea mea... Dacă nu faci așa cum îți spun eu ... n-are cum să ți se întâmple bine!” Vreți să-i încurajați, iar pe de altă parte, îi și dați înapoi. Conjuncția Venus-Saturn din casa a 8-a înseamnă că trebuie să aveți grijă mare la bani! Dacă sunteți într-un proces cu partaj, cu o succesiune, moștenire, nu e o perioadă bună. Undeva trebuie să mai și pierdeți ceva.”, a mai zis Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel