Sansa Stark din GOT, schimbare prin care și-a impresionat fanii

Actrița Sophie Turner din „Game of Thrones”, cea devenită celebră datorită rolului Sansa Stark se pare că și-a câștigat din nou simpatia în rândul publicului său.

După ce s-a spus că se droghează și chiar au circulat filmulețe cu ea și poze în această ipostază, se pare că totul a luat o turnură pozitivă în viața actriței și lucrurile au revenit la normal, informează SpyNews.

Pe contul ei de Instagram, actrița Sophie Turner le-a arătat fanilor că a făcut chiar și o mică schimbare la nivel fizic.

Actrița și-a deschis părul mai mult și a ajuns la un blond platinat și se pare că și vestimentația este un pic diferită, căci Sophie Turner a ales să aibă apariții elegante, peste tot pe unde își face simțită prezența.

A fost la un pas de sinucidere

Deși oamenii au impresia că viața de actor este una simplă și presărată cu bucurii, celebra Sophia Turner a ajuns chiar în pragul sinuciderii. Aceasta a mărturisit că motivele pentru care a ajuns să gândească așa au fost mesajele de ură și izolarea de prieteni au împins-o să se gândească la sinucidere, informează presa internațională, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel