Sanitas atacă grupul medicilor de pe Facebook

Federația SANITAS din România atacă grupul medicilor de pe Facebook, într-un comunicat de presă în care explică cum au decurs negocierile cu Guvernul.

Sanitas face câteva precizări cu privire la negocierile pe care le-a purtat cu Guvernul pentru creșterea salarială a medicilor.

Sanitas explică că negociază cu Ministerul Sănătății creșterea salarială pentru personalul din sistemul medical încă de anul trecut și că termenul de aplicare a fost modificat. Prima dată s-a vorbit de 1 iunie sau 1 iulie, iar a doua dată a fost 1 septembrie, iar în momentul de față s-a agreat asupra datei de 1 octombrie.

Santinas mai spune că federația a negociat doar pentru personalul din sistemul de sănătate, sistență socială și medico socială.

"Măsurile întreprinse de Guvern pentru protejarea medicilor (ca urmare a apariției Deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție) au fost consecința presiunii venite din partea acestei categorii profesionale și nu s-a regăsit nicio clipă în lista de revendicări a Federației SANITAS, nici în strategia noastră, noi doar am explicat ce s-a discutat", se arată în comunicatul de presă.

"Acest succes al Federației SANITAS nu poate fi umbrit de frământările unora ce se exprimă în mediul virtual", se mai arată în comunicatul de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel