Sanda Ladoşi, DIICOT. Primele declaraţii ale artistei

DIICOT
DIICOT

Sanda Ladoși și soțul ei, Ștefan Tache, au fost ridicați marți de procurorii DIICOT, într-un dosar de înșelăciune și spălare de bani. Marţi după-amiază, artista a făcut o serie de declaraţii jurnaliştilor.

"Eu zeci ani am fost la domiciliu cu copii şi nu am întocmit niciun fel de acte. Nu există document scris că eu aş fi făcut ceva. (...) Atâta timp cât nu sunt un om acuzat de ceva, doar că sunt suspect, asta nu înseamnă nimic", a spus Sanda Ladoşi.

Întrebată dacă soţul ei este nevinovat, artista a oferit următorul răspuns: "Eu zic că da". De asemenea, întrebată dacă are ceva să îşi reproşeze, a spus: "Nu, absolut nimic".

A fost întrebată şi cum a fost la percheziţiile efectuate de anchetatori la domiciliul ei. "Interesant, dar e un deja-vu, în sensul că am mai păţit-o o dată. A sunat soneria şi am răspuns la uşă: 'cine e?, cine?'. 'Poliţia!'. M-am speriat că e trezirea aia din somn. Şi pentru copii mi-am făcut probleme. Dar, fiind faptul că nu este prima dată... Prima dată e un şoc", a răspuns Ladoşi. 

Avocatul a spus că există o anchetă în desfăşurare. "Sunt nişte acuzaţii care, în momentul de faţă, nu sunt definitivate, sunt provizorii şi nu au o consistenţă. Momentan, nu vă pot da alte amănunte", a punctat acesta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel