Salvat de la înec de pompieri, după ce a sărit în râul Târnava Mică

FOTO: ISU Mureș
FOTO: ISU Mureș

Pompierii din Mureș au intervenit prompt pentru salvarea unui bărbat ce s-ar fi putut îneca în râul Târnava Mică.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Târnăveni, judeţul Mureş, a fost salvat de la înec, miercuri, de către pompierii militari, după ce a sărit în râul Târnava Mică, care are un debit extrem de crescut în această perioadă, scrie Agerpres. 

"Astăzi, în jurul orei 11,20, un echipaj din cadrul Secţiei de Pompieri Târnăveni, aflându-se într-o misiune solicitată din partea IPJ Mureş, au salvat o persoană care s-a aruncat în Târnava Mică. Pompierii militari, aflându-se în patrulă cu echipajul de la poliţie, pe strada Zefirului, din municipiul Târnăveni, au fost anunţaţi de către cetăţeni că o persoană s-a aruncat în apă şi este în pericol să se înece. (...) Persoana a fost găsită în apele repezi şi învolburate ale râului Târnava Mică, aceasta se ţinea de crengi şi era în pericol să se înece. Pompierii militari, cu ajutorul unei cordiţe de salvare, au reuşit să ajungă la victimă, să o imobilizeze şi să o extragă din apă", a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş, Dan Petru Daniel.

Potrivit ISU Mureş, bărbatul a fost predat echipajului SMURD care, după evaluarea medicală, l-a transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Târnăveni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel