Salvamont, început de an cu zeci de intervenţii

Peste 60 de apeluri de urgenţă su fost primite de Salvamont numai în ultimele 24 de ore, de la turişti cu probleme de orientare pe munte.

Peste 60 de apeluri de urgenţă au fost primite, în ultimele 24 de ore, de salvamontiştii din întreaga ţară, cele mai multe fiind pentru Salvamont Straja.

'Un început de an agitat pentru salvamontiştii din întreaga ţară, în ultimele 24 de ore primindu-se peste 60 apeluri de urgenţă. Astfel, în Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 45 apeluri de urgenţă: 8 apeluri pentru Salvamont Predeal, 11 apeluri pentru Salvamont Straja, 1 apel pentru Salvamont Jud Hunedoara - Uricani, 5 apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov, 3 apeluri pentru Salvamont Salvaspeo Gorj, 4 apeluri pentru Salvamont Prahova Buşteni, 1 apel pentru Salvamont Harghita, 1 apel pentru Salvamont Sibiu, 3 apeluri pentru Salvamont Cavnic, 1 apel pentru Salvamont Argeş, 4 apeluri pentru Salvamont Prahova Azuga, 2 apeluri pentru Salvamont Borşa, 1 apel pentru Salvamont Salvaspeo Bihor şi un 1 apel pentru Salvamont Vâlcea, restul urgenţelor fiind anunţate direct echipelor Salvamont', se arată într-o statistică publicată pe pagina de Facebook a Dispeceratului Naţional Salvamont.

Potrivit sursei citate, au mai fost primite două apeluri de urgenţă pentru judeţul Bacău şi unul pentru judeţul Suceava.

De asemenea s-au mai primit alte 40 apeluri prin care se solicitau informaţii despre zona montană, mai scriu salvamontiştii.

[citeste si

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28