Salvamont Dâmbovița, avertizare pentru turiștii aflați în Bucegi

Foto: Salvamont Dâmbovița
Foto: Salvamont Dâmbovița

Salvamont Dâmbovița anunță turiștii aflați pe Valea Ialomiței că traseul Tabara Vanatorul - Cheile Orzei - Cheile Zănoagei - Zănoaga este închis până miercuri, 28 Iulie 2021.

"În urma vremii capricioase din ultimele zile, traseul a fost semnificativ afectat, podețele fiind rupte, iar traversarea râului Ialomița în 3 porțiuni este imposibilă datorita brazilor căzuți și a nivelului crescut al apei.

Telefoane utile:Salvamont Salvaspeo Dambovita 0726686685.

Dispeceratul National Salvamont 0725826668 (0salvamont) pentru informaţii si recomandări privind zona montană, 112 pentru cazurile ce implică acțiunea comună a mai multor servicii de urgenţă.

Nu uitați, Echipa Salvamont-Salvaspeo Dâmbovița, prietenul Dumneavoastră de pe cărările munților!", precizează un mesaj al Salvamont Dâmbovița.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, anunța că în urma viiturilor istorice de pe Valea Ialomiței vor începe  "lucrările la drumul și podurile afectate de apele rîului Ialomița care, din spusele specialiștilor, niciodată nu au fost atât de mari în zona Cheile Tătarului. În primă fază, trebuie reparate apărările de mal și racordurile pod-rampă care au fost avariate de aluvinile și materialul lemnos aduse de ape, iar zidurile de rambleu din piatră, trebuie consolidate prin refacerea fundațiilor".

Referitor la Festivalul „Padina - Peștera”, care urmează să aibă loc în acest  weekend, Corneliu Ștefan spune că turiștii pot merge în siguranță, mai ales că și  vremea se anunță numai bună pentru cele 3 zile de concerte pe care Consiliul Județean  Dâmbovița le organizează începând de vineri, 23 iulie, până duminică, 25 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel