Salman Khan, starul Bollywood, judecat pentru omucidere

O instanță din India a decis ca unul dintre cele mai populare staruri de la Bollywood, Salman Khan, să fie pus sub acuzare pentru ucidere din culpă, pentru un accident pe care l-a provocat acum zece ani, când a fugit de la fața locului, transmite BBC.

Dacă va fi găsit vinovat, actorul ar putea fi condamnat la zece ani de închisoare.

În septembrie 2002, Salman Khan a intrat în mod voit cu mașina într-o brutărie din orașul Mumbai, lovind cinci oameni care dormeau pe trotuar.

Una dintre persoane a murit în urma incidentului. La acel moment, actorul a negat că el se afla la volanul mașinii.

Khan este unul dintre cele mai mari staruri de la Bollywood, jucând în peste 80 de filme indiene, precum ”Dabangg”, ”Ready”, ”Bodyguard”, ”Ek Tha Tiger”, ”Maine Pyar Kiya” sau ”Aap Ke Hain Kaun”.

”Există suficiente dovezi pentru a dovedi că actul nu a fost unul incidental și prin urmare cazul ar trebui judecat la o secțiune mai gravă”, a declarat magistratul Vasant Patil.

Recenta decizie a instanței reprezintă un pas înapoi pentru actor, după ce la prima punere sub acuzare el a fost judecat doar pentru ”omor din neglijență”, ce presupunea o sentință mult mai lejeră.

Potrivit avocatului starului, Dipesh Mehta, Khan va trebui să se prezinte în fața instanței pe 11 februarie. Acesta a adăugat că actorul va contesta ordonanța la Curtea Supremă.

Popularul actor ce se bucură de un mare succes în industria de film indiană a fost de multe ori descris drept un ”băiat rău”, existând zvonuri că și-a maltratat fosta prietenă, Aishwarya Rai.

În 2006 Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru vânatul unei specii de căprioare protejate prin lege, dar a fost eliberat pe cauțiune la mai puțin de o săptămână de la încarcerare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel