Salina Slănic, ÎNCHISĂ pe termen nedeterminat după accidentul de duminică

salina slanic
salina slanic

Accesul turiştilor în Salina Slănic Prahova a fost oprit pe termen nedeterminat, după accidentul produs duminică după-amiază. Decizia a fost luată în condiţiile în care firma care asigura transportul în subteran a cerut rezilierea contractului.

"Accesul turiştilor în mina Unirea a fost sistat până la clarificarea situaţiei cu operatorul de transport. Vom reveni cu informaţii în cel mai scurt timp", anunţă Salrom pe site-ul companiei aflate în subordinea Ministerului Economiei. Informația a fost postată la secţiunea "Program de vizitare" pentru salina din judeţul Prahova.

Accident

Un microbuz care transporta turişti israelieni în subteran către Mina Unirea din Salina Slănic s-a răsturnat, duminică după-amiază, aproximativ la jumătatea traseului dintre suprafaţă şi mina turistică, primele cercetări arătând că şoferul nu ar fi adaptat viteza într-o curbă periculoasă la dreapta.

[citeste si]

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, microbuzul în cauză are 19 locuri, iar cercetările sunt în continuare în derulare împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR), urmând a se lămuri toate aspectele privind legalitatea transportului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel