Salariul pe care îl câștigă primul român care a ”invadat” Marea Britanie

Victor Spirescu
Victor Spirescu

Pentru Victor Spirescu se pare că lucrurile au intrat pe un făgaș normal. Are un loc de muncă stabil și este mult mai bine plătit decât la jobul anterior.

Tânărul, care este cunoscut pentru faptul că a ”invadat” Marea Britanie din prima zi a anului 2014, are motive de bucurie.

Românul lucrează de aproximativ două săptămâni pe un şantier şi spune că lucrurile s-au aşezat acum pe un făgaş normal. ”Vă mulţumesc celor care m-aţi susţinut şi pot să vă spun că acum că îmi este bine, am o chirie decentă, un loc de muncă stabil şi am reuşit cu brio să îmi fac toate actele”, a scris românul, pe pagina sa de Facebook. Și salariul pe care îl câștigă nu este unul de neglijat.

Tommy Tomescu, stabilit la Londra şi copreşedinte al Alianţei Împotriva Discriminării Românilor şi Bulgarilor, l-a sprijinit constant pe Victor Spirescu, încă de când acesta a ajuns în Anglia. Când a avut probleme cu fostul job, după scandalurile din tabloide, l-a luat la el şi i-a găsit şi un nou loc de muncă. Acum, Victor câştigă dublu, 60 de lire pe zi faţă de 30, cât câştiga la spălătoria auto, scrie Adevarul.

Pe 1 ianuarie 2014, Victor Spirescu ţinea prima pagină a ziarelor britanice după ce a fost singurul român care a ajuns să muncească în Anglia, în ciuda ”invaziei” anunţate de presa britanică. De atunci și până acum, a fost vânat în permanență de tabloidele din Marea Britanie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel