Salariu Kovesi. Ciutacu: Este o surpriză mare

Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES
Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES

În emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, joi, 26 iulie, au fost prezentate date privind salariul pe care îl va avea Laura Codruța Kovesi.

"Vă prezentăm un document în exclusivitate de la Parchetul General. Am aflat ziua în care se va întoarce la muncă doamna Laudra Codruța Kovesi, dar și ce bani va primi lunar. Este o surpriză destul de mare, pentru că doamna va avea, în continuare, spor pentru risc și solicitare neuropsihică, dar va mai primi și mulți alți bani", a zis Victor Ciutacu, joi seară, la România TV.

"Informația incendiară din acest răspuns: salariul și beneficiile pe care le va primi. O indemnizație de încadrare de 22.898 lei, corespunzătoare unei vechimi în funcție de peste 20 de ani și gradul 5. Kovesi va mai primi 3.000 lei spor pentru risc și suprasolicitare neuropsihică și spor de confidențialitate. Fosta șefă a DNA va mai primi 3.435 lei spor pentru condiții deosebite de muncă și o indemnizație lunară pentru titlul științific de doctor de 950 lei", a spus jurnalista Laura Duță, citând documentul la care a făcut referire Victor Ciutacu.

Laura Codruța Kovesi a fost revocată din funcția de procuror-șef al DNA de președintele Klaus Iohannis în luna iulie. La mai puțin de o oră și jumătate de la anunț, decretul prin care preşedintele a revocat-o pe Kovesi de la conducerea DNA a fost publicat în Monitorul Oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel