SALARII MEDICI 2018, SPORURI MEDICI 2018. Lia Olguța Vasilescu, precizări

SALARII MEDICI 2018, SPORURI MEDICI 2018. Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a vorbit despre ce se va întâmpla cu sporurile medicilor odată cu mărirea salariilor de la 1 martie 2018 la nivelul din 2022. 

SALARII MEDICI 2018, SPORURI MEDICI 2018. "La ora actuală, se discută regulamentul de sporuri între Ministerul Sănătății și sindicate, nu am vrut să intervin pentru că fiecare minister își gestionează acest regulament de sporuri. Cu certitudine, nu se mai poate să ai 85% cât aveai anul trecut ca și spor în condițiile în care salariul ți s-a triplat. Ar fi de nesuportat și ei trebuie să intre în această anvelopă de trei miliarde cheltuieli în plus. Este foarte posibil ca cuatumul sumei de anul trecut să se păstreze și anul acesta" a precizat ministrul Muncii. 

SALARII MEDICI 2018, SPORURI MEDICI 2018. Lia Olguța Vasilescu a precizat că au fost descoperite foarte multe sporuri care nu erau conform legii, "de asemenea, am găsit secretare, și nu era un caz izolat, care aveau spor de doctor și un alt spor de 15%". 

"Discutăm deja de salarii foarte mari și e clar că nu mai putem să aplicăm sporuri de 100% pentru că se dezechilibrează totul", a mai precizat Lia Olguța Vasilescu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel