Salarii imense pentru Ioana Lupea şi Mircea Marian. Cât câştigă cei doi colaboratori ai TVR

Olguța Vasilescu a publicat o serie de imagini în care apar tabele cu salariile colaboratorilor de la TVR. Imaginile confirmă informaţiile prezentate de DeCe News cu privire la câştigurile lui Mircea Marian și ale Ioanei Lupea, potrivit cărora aceştia  încasează 6118 lei, respectiv 9722 de lei.

"După ce am postat pe blog o stenogramă a Consiliului de Administraţie al TVR, unde se vorbea despre drepturile de autor încasate de Mircea Marian, 60 de milioane şi Ioana Lupea - 100 de milioane, Mircea Marian a scris, foarte suparat, pe Facebook, că este o minciună şi că nu poate să spună cât ia de la TVR, dar sugerând că mult mai puţin. În virtutea dreptului la informare a oricărui cetăţean român, interesat de cât ia un COLABORATOR (atenţie! NU ANGAJAT!), la o instituţie media de stat, m-am hotărât să postez pe blog listele cu veniturile încasate lunar de toţi colaboratorii la SRTV. Veţi observa că Ioana Lupea încasează 3564+3079+3079 ron, iar Mircea Marian 3079+3039 ron... Deci, informaţiile survenite de la membrii CA care deplângeau situaţia unor angajaţi cu salarii sub 1500 ron (adică majoritatea angajaţilor din TVR, profesionişti, unii cu premii) şi se minunau de cât iau ca şi colaboratori cei doi activişti portocalii, erau foarte corecte!", scrie Olguţa Vasilescu pe blog.

"Cu surprindere, l-am descoperit printre colaboratori şi pe dl. senator Radu Feldman Alexandru, mare apărător al Rodicăi Culcer şi al lui Alexandru Lazescu, în ciuda dovezilor prezentate de mine că cei doi au dat găuri importante în bugetul SRTV şi, implicit, al statului... Dl. Lăzescu ne-a "fericit" cu o datorie de 100 de milioane euro pe mandatul domniei sale, iar doamna Culcer a depăsit bugetul alocat Departamentului Ştiri cu 500 000 euro în 2010 şi 300 000 euro, în 2011! Sper să fie o greşeală în această lista, desi sursa de la care mi-a parvenit e de cea mai mare încredere, pe care dl. Feldman Alexandru să o poată explica, mai ales că există o interdicţie legală pentru parlamentari, care nu pot să fie şi moderatori de emisiuni.", a mai spus ea

"Astăzi vă prezint venitul lunar al unui colaborator! Vor urma şi salariile alea adevarate, de peste 2000 de euro! Închei prin a-mi cere scuze colaboratorilor TVR care se pot simţi jigniţi că postez sumele mici pe care le încasează. O fac pentru a se vedea care sunt peştii îngrăşaţi de actuala putere, pe banii contribuabilului, pentru servicii politice. Îi veţi remarca la fel de repede ca mine, cu toţii! Pe unii chiar îi aşteaptă vremuri grele!"

Citeşte şi: Cine sunt angajaţii din stenogramele TVR cu salarii de peste 2000 de euro

TVR în pragul falimentului: a ajuns la datorii de 100 de milioane de euro

Rodica Culcer, din nou în cărți la șefia știrilor din TVR

Schema jafului din TVR. Vezi cum se ajunge la salariile nesimţite ale şefilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel