EXCLUSIV  Salarii. Budăi: Avem declarații ale unor clarvăzători. Iohannis s-a consacrat

Marius Budăi
Marius Budăi

Mutarea contribuțiilor de la angajat la angajator este încă un subiect de actualitate, iar ministrul Muncii, Marius Budăi, a explicat la DCNews care este realitatea.

Una dintre întrebările la care a răspuns ministrul în cadrul interviului pentru DCNews a fost legată de necesitatea de a se finaliza odată cu această mutare a contribuțiilor de la angajator la angajat.

Din păcate avem parte de aceleași declarații ale unor clarvăzători, să le spunem, a unor decidenți politici care tot timpul au adus un con de umbră asupra a ceea ce înseamnă țara noastră până la urmă, de la întrebări de genul 'sunteți siguri că veți mai avea bani de salarii și de pensii'. Domnul președinte s-a consacarat cu această întrebare, exprimând-o chiar de mai multe ori. Avem declarații ale liderilor opoziției care au dus la incertitudine din punct de vedere financiar și atunci persoanele au fost puse într-o situație, pentru o perioadă scurtă de timp, de incertitudine de a trece sau de a majora sau nu salariul de încadrare. Nu cred că mai este această situație în acest moment, dar legislația este în vigoare, și-a produs efectul și-și va produce efectul în continuare” a explicat ministrul Marius Budăi.

Mai multe despre pensii, bugetul de asigurări sociale și alte chestiuni din sarcina Ministerului Muncii aflați din interviul de mai jos:

VIDEO

Citește și: Adevărul despre PENSIILE SPECIALE. Ministrul Muncii: Greșește foarte mult!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel