Salam, primele declarații, după ce a fost bătut

Florin Salam a oferit primele declaraţii după ce a fost bătut de Lower Stan. Manelistul a recunoscut că a fost deranjat de tot ce s-a întâmplat.

"În meseria asta nu are cum să fie doar ce-ţi convine. Dacă ar fi doar aşa n-ai ajunge unde trebuie, ai fi doar un puf şi n-ai înţelege ce înseamnă şi greutatea. Am înţeles că, în sfârşit, nu pot să mai văd ce nu-mi convine. Nu pot să mai accept de la oricine să deranjeze.

Florin Salam - Mi-a fost teamă

Hai să spunem că mi-a fost teamă. Dar ce prost am fost atunci când am crezut că îmi este teamă! Dacă aş fi avut mintea de acum înţelegeam că nu trebuia să-mi fie teamă niciodată. Orice artist mare este foarte sensibil, este ca un copil şi multă lume profită de chestia asta", a declarat Florin Salam la TV.

Florin Salam a fost lovit de Stan Lower la Milano. Lovirea lui Florin Salam a creat tensiuni în lumea interlopă, unii luându-i apărarea lui Salam, iar alţii fiind de cealaltă parte a baricadei. Au fost tensiuni între Mircea Nebunu şi Birică, dar cei doi s-au împăcat la Milano. Mircea Nebunu este cunoscut ca protectorul lui Salam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel