Sălaj: Aproape 23.000 de semnături stânse de PNL pentru Klaus Iohannis

Organizaţia judeţeană a PNL a strâns aproape 23.000 de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis, număr egal cu suma semnăturilor colectate de ceilalţi competitori politici la nivelul judeţului, potrivit preşedintelui organizaţiei liberale, Lucian Bode.

"La nivelul judeţului Sălaj, PNL a strâns 22.892 de semnături pentru candidatul nostru, Klaus Iohannis. (...) Toate structurile PNL Sălaj au fost implicate în această campanie, personal aş evidenţia organizaţia Zalău, care printr-o mobilizare exemplară, prin implicarea tuturor militanţilor noştri, printr-o prezenţă neîntreruptă timp de trei săptămâni la cortul amplasat pe platoul de marmură au reuşit să obţină semnăturile a 7.820 de sălăjeni, din care 1.320 la cort", a precizat Lucian Bode, joi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit preşedintelui PNL Sălaj, cele aproape 23.000 de semnături sunt egale cu suma semnăturilor strânse de ceilalţi competitori politici la nivelul judeţului Sălaj, respectiv pentru candidaţii PSD, PMP, USR şi Pro-România plus ALDE.

"Este important ca semnătura dată pentru candidatul Klaus Iohannis să se regăsească şi în votul dat pe 10 noiembrie şi 24 noiembrie. Trebuie să conservăm acest câştig iar aici va interveni munca noastră, a fiecărui membru PNL, care în interacţiunea cu cetăţenii pe parcursul campaniei electorale trebuie să fim convingători şi să ne fundamentăm discursul pe argumente solide şi credibile", a subliniat Lucian Bode.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel