Salah Abdeslam, mărturie șoc. Unde trebuia să se arunce în aer

Salah Abdeslam și-ar fi recunoscut rolul în cadrul atentatelor din Paris, în fața autorităților belgiene, potrivit informațiilor din presă. 

Salab Abdeslam ar fi spus că Abdelhamid Abaaoud a planificat toată operaţiunea: "Este Abaaoud. Ştiu asta pentru că mi-a zis fratele meu, Brahim. El mi-a zis că Abbaoud este responsabil. L-am întâlnit pe Abaaoud în noapte de 11 spre 12 noiembrie 2015. A fost singura dată în viaţa mea când l-am văzut pe Abaaoud".

Mai mult, Salah Abdeslam a mărturisit că urma să se arunce în aer chiar pe stadion, dar a renunțat:  "Trebuia să intru ca un client pe Stade de France. Cu toate acestea, nu aveam bilet. Am renunţat în timp ce oprisem maşina. Mi-am lăsat cei trei pasageri din maşină, apoi am demarat. Am condus cu o viteză haotică". Dintre cei trei pasageri aflaţi în maşina pe care o conducea, Abdeslam ar fi spus că nu îl cunoştea decât pe Bilal Hadfi. Ceilalţi doi erau irakieni pe care nu-i cunoştea. 

Salah Abdeslam a precizat că a închiriat la cerere mașini și camere de hotel pentru cei responsabili de atentatele teroriste din Paris. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel