EXCLUSIV  SAL-FIN. Nicu Marcu (ASF): Aici vă adresaţi dacă aveţi un litigiu RCA. Peste 90% dintre petiţii, soluţionate

SAL-FIN, structura pentru solutionarea litigiilor
SAL-FIN, structura pentru solutionarea litigiilor

Nicu Marcu, preşedintele ASF, a vorbit despre structura căreia i se pot adresa cei care au petiţii/reclamaţii legate de decontarea daunelor prin intermediul asigurării RCA. 

Pentru a se ajunge la un consens şi a se soluţiona cât mai repede litigiile dintre asiguratori şi păgubiţi, autorităţile au pus la punct un serviciu care are rolul de a analiza şi soluţiona aceste petiţii. Este vorba despre SAL-FIN. Nicu Marcu, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară, a explicat, la DC News, ce face această entitate. 

"Din sesizările care vin la noi, aproape jumătate dintre ele sunt de la persoane juridice, de la service-uri, de la cesionari şi aşa mai departe. S-a înfiinţat serviciul SAL-FIN. Este un serviciu la care cetăţenii se adresează şi se face o conciliere - este un comitet care analizează aceste petiţii – între firma de asigurare şi păgubit şi vreau să vă spun că în proporţie de peste 90% celor care s-au adresat acestui serviciu au avut câştig de cauză", a declarat, la DC News, Nicu Marcu.

VIDEO: 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel