Săftoiu, validat ca preşedinte-director general al TVR

claudiu-saftoiu
claudiu-saftoiu

Claudiu Săftoiu a fost validat ca preşedinte - director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), marţi, de către Parlament, cu 265 de voturi "pentru" şi 5 voturi "împotrivă".

Claudiu Săftoiu, propus de PNL în Consiliul de Administrație al TVR acum o săptămână, a fost atunci validat ca membru al noului CA, dar parlamentarii nu au mai avut cvorum să-l desemneze președinte.

Săftoriu a îndeplinit funcția de director al Serviciului de Informații Externe, în perioada octombrie 2006 - martie 2007. Anterior a lucrat în calitate de consilier prezidențial pe probleme de politică internă al lui Traian Băsescu. Soția acestuia, Ana Adriana Săftoiu, a fost de asemenea consilier prezidențial, în cadrul Departamentul de Comunicare Publică.

În 4 octombrie 2006, Claudiu Săftoiu, a fost votat în plenul parlamentului ca director al SIE, cu rang de ministru, cu 294 voturi pentru și 114 împotrivă, dintr-un total de 408 voturi, după ce inițial a primit 3 voturi pentru și 2 împotrivă, din partea comisiei de specialitate a Parlamentului. După 5 luni de la numire, în data de 19 martie 2007, a demisionat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel