Săftoiu, INTRANSIGENT: Ponta, întors din Dubai, a revenit la același limbaj mitocănesc

Claudiu Săftoiu, invitat la emisiunea „Deschide Lumea”, moderată de Lavinia Șandru, a comentat în termeni foarte duri atitudinea premierului Victor Ponta, fost candidat la alegerile prezidențiale.

Claudiu Săftoiu este de părere că „rețeaua umană”, adică legătuta dintre românii din țară și cei din diaspora a dus la eșecul înregistrat de Victor Ponta în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din 16 noiembrie.

„Este o diferență mare pentru că, în momentul în care în noiembrie 2014, după atâtea cicluri electorale, acest vot din diaspora rămâne pe mai departe lăsat la întâmplare, legea nu este îmbunătățită, toate lucrurile acestea produc revoltă, evident că de vină este o întreagă clasă politică, un întreg Parlament care a uitat, pur și simplu, că din ce în ce mai mulți români, din diverse motive, pleacă în străinătate, își fac o viață acolo, dar nu uită de România. Lucrul acesta a reprezentat o sancțiune pentru domnul Victor Ponta care văd că probabil i-au făcut bine temepraturile astea din Dubai sau de pe unde a fost, că s-a întors și a recurs la acelaș limbaj mitocănesc cu care ne-am obișnuit, practic, în campanie.

Una spunea că în campanie dânsul, «îmi pare păru, am spus lucruri care nu trebuiau spuse», astăzi, la solicitarea expresă și punctuală a liderului liberal Ludovic Orban, legat de faptul că în străinătate s-a votat, mai mult nu s-a votat, practic, nu a avut decât o replică, l-a făcut bufon! Înseamnă că ne întoarcem înapoi și înseamnă că domnul Victor Ponta nu a înțeles mai nimic din toată povestea aceasta.

Da, strada, de fapt, rețeaua de socializare a românilor din străinătate cu românii din țară și revolta pe care toți am resimțit-o în momentul în care s-a produs această nedreptate, imposibilitatea de a vota, au făcut ca un viitor fost președinte să revină acum și să pară, într-adevăr, relaxat pentru că a pierdut. Din punctul de vedere al unei dinamici de carieră, mie mi se pare că domnul Victor Ponta se află chiar la capătul acesteia și nu la un nou început”,  a declarat Claudiu Săftoiu la Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel