Sacrificiul episodul 18 online. Sacrificiul ep 18 - 7 noiembrie video

Sacrificiul episodul 18
Sacrificiul episodul 18

Sacrificiul episodul 18 online. Joi, 7 noiembrie, serialul Sacrificiul vă așteaptă cu episodul 18 la Antena 1.

Sacrificiul episodul 18 online. În cel mai nou episod din Sacrificiul, difuzat astăzi, de la ora 20:00, la Antena 1, echipa de producţie a serialului Sacrificiul, de la Antena 1, a filmat un moment special la închisoarea din Pitești, dedicat eroilor care s-au sacrificat în lupta împotriva comunismului. A fost o filmare grea, apăsătoare, plină de emoție pentru toată echipa care a luat parte la momentele speciale de la închisoarea din Pitești.


Sacrificiul episodul 18 online. Clipe dramatice şi emoţionante deopotrivã vor trăi în aceste locuri cele trei surori, Eva, Elena şi Viorica, cărora, în urmã cu 55 de ani, comunismul le-a jucat destinul în picioare. Bocancul greu al durerii le-a strivit familia, le-a ucis părinţii şi viitorul, iar acum cele trei surori merg pe drumul suferinţei, în căutarea adevărului.


Sacrificiul episodul 18 online. Ana Ciontea, actrița care o interpretează pe Elena Popescu în serialul Sacrificiul, a fost impresionată de închisoarea din Piteşti: "Serialul Sacrificiul mi-a dat șansa să filmez într-un loc cumplit, care poartă în el, în ziduri, sacrificiul celor care s-au opus regimului comunist. Acolo ai încă senzația că auzi gemetele si rugăciunile acelor eroi fără vină!", a declarat aceasta.


"Experimentul Pitești", "Fenomenul Pitești" sau "Fenomenul de reeducare" avea ca scop nu reeducarea studenților, ci dezumanizarea lor, mergându-se până la punctul în care îi obligau să devină, la rândul lor, torționari, inoculându-le ideea că nu erau niște victime. Un proces prin care cei închiși erau supuși nu doar chinurilor fizice, ci și psihice.

Antena Play.ro difuzează, live, în format video, episodul 18 al serialului Sacrificiul. Rămâneți aproape pentru a nu rata un episod plin de răsturnări de situație!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel