Să fii om NU te costă nimic! Gestul VIRAL al unui tânăr

Un tânăr a făcut un gest simplu dar foarte frumos pentru care a fost intens lăudat de internauți.

Gicu Luchian este un tânăr din Chișinău, Republica Moldova, care într-o dimineață s-a decis să facă un gest frumos pentru lucrătorii de la salubrizare. Le-a făcut câte o cafea, încercând astfel să le arate cât de importantă este munca lor acum, când planeta e împânzită de deșeuri, iar poluarea a devenit un fenomen îngrijorător. După ce a scris pe Facebook despre fapta sa, postarea a devenit virală.

"Astăzi savurând din cafea și meditând asupra unor lucruri, am auzit motorul mașinei care transportă deșeurile virând pe strada noastră. Nu am stat mult pe gânduri și am reușit să prepar 4 cafele. Când au ajuns la poarta noastră i-am rugat să ia o pauză servind o cafea cu dulciuri! Au părut surprinși de propunere, dar au acceptat! În timpul scurt în care am interacționat le-am spus cât de importantă este munca pe care o fac și chiar dacă poate nu simt această apreciere, pentru noi toți, ea contează foarte mult!

Am reușit să observ cum li se luminează fața acoperită de chipiurile pe care le poartă zilnic, după care ei mi-au zis că la ora 5 deja trebuie să fie la garaj, iar la 5:30 pornesc motorul. Prânzul îl iau în cabina mașinei unde nu este cel mai plăcut miros...au doar 2 zile libere în an: de Paște și de Crăciun! Nu s-au plâns, lucrează de mult timp aici, iar cel mai greu este iarna: din cauza frigului și a vremii nefavorabile. Motivat de soția mea Anna Luchian, postez aceste gânduri PENTRU A VĂ MOTIVA SĂ FACEM CEL PUȚIN UN BINE ÎN FIECARE ZI! Uneori nu ne costă nimic sa ajutăm sau să încurajăm pe cineva! Cineva sărbătorește astăzi, iar alții lucrează, indiferent în ce situație te afli, poți fi o motivație POZITIVĂ pentru cei din jur - DOAR ASTFEL NE PUTEM SCHIMBA NOI, FAMILIA, COMUNITATEA, ȚARA, LUMEA.", a scris tânărul pe Facebook publicând și o poză cu cei doi angajați.

Astăzi savurând din cafea și meditând asupra unor lucruri, am auzit motorul mașinei care transportă deșeurile virând pe...

Publicată de Gicu Luchian pe Luni, 31 august 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel