S-au certat pe o fată, pe Facebook. Până la moarte

Un tânăr de 17 ani a fost omorât cu o bâtă şi un topor după o ceartă pe o reţea de socializare.

Un adolescent în vârstă de 17 ani din orașul Bocșa, județul Caraș-Severin, a fost ucis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de către un coleg de clasă și de tatăl acestuia.

Adolescentul a fost lovit cu un topor și un par de către coleg și părintele său, după o ceartă pe Facebook din cauza unei fete.

Potrivit Agerpres, incidentul s-a petrecut la doar câteva sute de metri de sediul Poliției din Bocșa, județul Caraș-Severin. După certuri aprinse pe Facebook, sâmbătă seara, victima, de 17 ani, de etnie romă, a mers însoțită de fratele său în fața casei în care locuia colegul.

[citeste si]

Împreună de tatăl său, colegul ar fi tăbărât pe victimă, pe care l-au lovit cu un topor și un par, lăsându-l într-o baltă de sânge în mijlocul drumului.

Echipajul medical ajuns la fața locului l-a transportat pe tânăr la Spitalul de Urgență din Reșița, unde a murit din cauza hemoragiei puternice. Cei doi presupuşi agresori s-au ascuns într-o anexă a casei în care locuiau, dar polițiștii au reușit să-i găsească și i-au reținut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel