S-au aprins luminițele de Crăciun în Craiova. Bradul, împodobit de copii

Craciun Craiova
Craciun Craiova

Vineri seara, au fost aprinse luminițele de Crăciun în Craiova, în Piața Mihai Viteazu. 

Cei mici s-au bucurat de un spectacol susţinut de Gaşca Zurli şi de întâlnirea cu personaje îndrăgite precum Fetiţa Zurli, Vrăjimăturica, Tura Vura, Tanti Prezentatoarea, Truli, Clopoţel şi Zdrăngănel.

Până pe 7 ianuarie, copiii sunt invitaţi la Târgul de Crăciun Craiova 2018, în Atelierele lui Moşu', pe patinoarul din Piaţa "Mihai Viteazu" sau în Orăşelul Copiilor, unde vor avea loc spectacole de colinde şi vor fi amenajate căsuţe cu ornamente de sezon, mâncare, dulciuri şi băuturi diverse.

De asemenea, vor fi organizate o serie de ateliere creative pentru copii, pe teme diverse: în Casa lui Moş Crăciun se vor derula ateliere de decorare obiecte ceramică, cu diverse produse şi modele, iar în Căsuţa Spiriduşilor vor avea loc ateliere de creaţie sorcove, decorat globuleţe, tehnică pe sticlă, confecţionare cutii cadouri, felicitări, pictură pe ipsos, decorat turtă dulce etc..

Pentru prima oară, copiii din Craiova sunt invitaţi să împodobească, aşa cum îşi doresc ei, un brad mare de Crăciun, ce va fi amplasat pe esplanada Teatrului Naţional "Marin Sorescu", la Orăşelul Copiilor.

"Ne-am dorit foarte mult ca în acest an să le aducem o bucurie în plus tuturor copiilor şi să-i provocăm să facem împreună cel mai frumos brad din ţară. Astfel, fiecare copil va aduce un obiect şi, cu ajutorul celor de la RAADPFL Craiova, îl va pune chiar el în brad. În fiecare seară, copiii pot veni apoi cu părinţii, cu prietenii şi îşi pot admira globuleţul pe care l-au adus. Va fi un brad împodobit de copii, pe care să-l admire toată lumea", a spus primarul Craiovei, Mihai Genoiu.

Bradul va fi la dispoziţia copiilor începând cu data de 5 decembrie, iar cei mici pot aduce globuri învelite în pânză de sac şi pictate, funde mari din pânză de sac, conuri de brad pictate de ei, mere roşii, cănuţe pictate cu motive olteneşti, realizate din carton

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel