S-a trezit cu o factură telefonică echivalentă cu 6.000 de PIB-uri ale Franței

6794395a_img
6794395a_img

Șoc pentru o femeie din Franța, când a primit factura telefonică. Ea trebuia să achite o valoare echivalentă cu aproape 6.000 de bugete ale țării, compania telefonică, emitentă a facturii, pregătind chiar și un plan de eșalonare a plăților.

Solenne San Jose a recunoscut că aproape a leșinat când a citit suma pe care trebuia să o plătească pentru închiderea abonamentului la operatorul de telefonie. La rubrica "Total de plată" era scrisă o cifră astronomică: 11.721.000.000.000.000 euro.

"Aproape că am făcut infarct. Erau atât de multe zerouri încât nici nu îmi puteam da seama despre ce sumă este vorba", a povesti franțuzoaica.

După ce și-a revenit din șoc, femeia a sunat compania telefonică Bouygues Telecom pentru a le sesiza greșeala, însă, în mod surprinzător, reprezentanții operatorului telecom au refuzat inițial să îndrepte eroarea. Aceștia și-au motivat refuzul, susținând că totul este calculat de sistem, și i-au oferit chiar și "privilegiul" de a achita factura în rate, potrivit unui plan de eșalonare a plăților deja întocmit.

În final, compania a recunoscut că suma reală pe care femeia trebuia să o achite era de 117.21 euro, iar directorul de relații cu clienții   și-a cerut scuze, precizând că factura astronomică s-a datorat unei erori de printare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel