S-a stabilit ora primei extrageri la Loteria de Vaccinare de duminică, 3 octombrie

Loteria Vaccinării
Loteria Vaccinării

S-a stabilit ora primei extrageri la Loteria de Vaccinare.

Prima extragere la Loteria de Vaccinare va avea loc duminică, 3 octombrie, și va fi difuzată pe TVR 1, la ora 20:50.

Duminică, 3 octombrie, va avea loc prima extragere săptamânală la Loteria de Vaccinare. La această extragere participă numerele de ordine din intervalul 1–518.186, corespunzătoare participanților care s-au înscris, conform Regulamentului, pănă vineri, 1 octombrie, la ora 12:00.

La prima extragere săptămânală se vor acorda 80 de premii a câte 10.000 de lei și un premiu de 100.000 de lei. Extragerea va fi difuzată pe TVR1, la ora 20:50.

Rezultatele extragerilor vor fi afișate pe site-ul Loteriei Române, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și pe site-ul Ministerului Sănătății.

Persoanele vaccinate cu schemă completă şi care deţin certificat digital al UE privind COVID-19 pe baza codului numeric personal pot participa, începând de joi, la "Loteria Vaccinării", informează Ministerul Sănătăţii.

Înscrierea pentru Loteria Vaccinării se realizează pe portalul https://certificat-covid.gov.ro.



Potrivit sursei citate, după generarea certificatului de vaccinare, persoanele eligibile au opţiunea de a se înscrie la loterie prin parcurgerea a trei paşi:



* să confirme că au citit şi sunt de acord cu regulamentul Loteriei,


* să confirme acordul de publicare a datelor personale pe site-urile instituţiilor organizatoare,


* să se înscrie la "Loteria Vaccinării".


După parcurgerea celor trei paşi, doritorii vor primi un e-mail de confirmare a înscrierii, în care se va regăsi şi numărul unic de participare



Serviciul de Telecomunicaţii Speciale va publica în fiecare zi de vineri, ora 12,00, pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro, ultimul număr alocat, în vederea organizării extragerilor de către Loteria Română.

"Se consideră schemă completă efectuarea a două doze pentru tipurile de vaccin Pfizer, Moderna şi Astra Zeneca sau o singură doză pentru vaccinul Johnson&Johnson. Dacă aveţi deja generat certificatul de vaccinare pentru schema completă (1/1, 2/2), înscrierea la Loteria Vaccinării se face din interfaţa de vizualizare a certificatului (Secţiunea "Listă certificate"). Înscrierea se poate realiza individual de către persoana vaccinată sau de orice altă persoană care are dreptul să genereze certificatul în numele persoanei vaccinate", menţionează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel