S-a plătit cea mai mare indemnizație. Sumă record

Buget
Buget

Inevitabilul s-a produs. Cea mai mare indemnizație pentru creșterea copilului a fost plătită. Suma de 35 000 de euro a intrat deja în posesia unui om de afaceri din municipiul Sibiu. 

Plata s-a efectuat conform legii, a confirmat Ioan Boţa, directorul Agenţiei Judeţene de Prestaţii Sociale.

Cei de la Prestaţii Sociale au aşteptat trei luni de zile un răspuns de la ANAF, în care să se spună dacă veniturile declarate de acest tată sunt legale, relatează Agerpres. Deocamdată, Fiscul nu a finalizat verificarea firmelor acestui bărbat, beneficiar al celei mai mari indemnizaţii de creştere a copilului de la noi din ţară. Tatăl a primit miercuri suma aferentă alocaţiei pe cele trei luni, pe viitor urmând să primească lunar cei 35.000 de euro. Banii pentru cele trei luni au fost păstraţi într-un cont la Agenţia Judeţeană de Prestaţii Sociale. Dacă Fiscul va dovedi că veniturile acestui sibian nu sunt cele declarate în dosarul depus la Agenţia Judeţeană de Prestaţii Sociale, atunci cuantumul acestei indemnizaţii va fi modificat.

Cele mai mari indemnizații din țară 

Cele mai mari cuantumuri ale indemnizaţiei au fost înregistrate în judeţul Sibiu şi în municipiul Bucureşti, sectorul 1, de 159.084 lei, respectiv 94.168 lei, în urma veniturilor realizate ca membru asociat sau persoană autorizată să desfăşoare o activitate independentă.

Pe următoarele locuri se situează un beneficiar din Constanţa, cu 74.693 lei, şi unul din Bucureşti, sectorul 5, cu 56.132 lei, ambii realizând venituri pe bază de contract de muncă/raport de serviciu. Media cuantumului ICC, la nivel naţional, a fost de 1.404 lei. Cea mai mică valoare medie s-a înregistrat la Suceava - 1.182 lei, iar cea mai mare în Bucureşti, în sectorul 1, unde cuantumul a fost de 2.445 lei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel