S-a lansat licitația pentru lărgirea sectorului sud vest al Centurii Capitalei

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunță că s-a lansat licitația pentru lărgirea sectorului sud-vest a centurii orașului București. Șoseaua va avea patru benzi și va costa aproximativ 800 de milioane de lei.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că s-a lansat licitația pentru lărgirea centurii orașului București, în sectorul sud-vest cuprins între autostrada A1 și Drumul Național 5. Lucrarea va costa în jur de 800 de milioane de lei.

„O veste bună: astăzi s-a lansat licitația pentru lărgirea la 4 benzi a centurii București, sectorul de sud-vest, între autostrada A1 și DN5, proiectare+execuție. Este încă unul dintre proiectele din pachetul mare de 1,7 mld. € (“Orbitalele Bucureștiului”) la a cărui finanțare am lucrat în experiența anterioară guvernamentală, în 2016. Proiectul lansat astăzi are o valoare estimată de aprox. 800 de milioane de lei și cuprinde denivelarea intersecțiilor de la DN6 (Bragadiru), DN5 (Giurgiu), DC18 (Măgurele)”, a comunicat Cătălin Drulă.

Ministrul Transporturilor a mai spus că „setul complet de proiecte include construirea unui nou inel de autostradă (A0) și modernizarea centurii actuale (DNCB). În prezent, aproape toate proiectele sunt fie în lucru, fie vor începe curând lucrările, fie în procedură de licitație”, a precizat Cătălin Drulă, citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel