S-a deschis circulaţia pe artera nouă a șoselei Fabrica de Glucoză. Gabriela Firea, anunţ

Gabriela Firea anunţă că se circulă pe artera nouă a șoselei Fabrica de Glucoză.

"Se circulă pe artera nouă a șoselei Fabrica de Glucoză! Avem vești importante pentru șoferii care circulă în nordul Capitalei și nu numai! De azi dimineața, s-a deschis circulația pe noua arteră a șoselei Fabrica de Glucoză. S-a mai făcut,astfel, un pas important pentru finalizarea proiectului de lărgire a acestei străzi extrem de circulate.

Cu aprobarea și ajutorul Poliției Rutiere și a Poliției Locale, la ora 6:30 circulația pe Șoseaua Fabrica de Glucoză a fost mutată provizoriu, tot pe un singur sens, pe bucata construită de la zero în aproape un an. Astfel, între Șoseaua Petricani-Nod A3 și Bd. Barbu Văcărescu se circulă acum în condiții bune.

De acum, constructorul se mută cu utilajele pe bucata veche a șoselei pentru decopertări, reconstrucția trotuarelor și turnarea noilor straturi de asfalt. Astfel, in funcție de condițiile meteorologice, lucrarea se poate finaliza în primăvară. Ultimul strat de asfalt, cel de uzură, va fi turnat la final, pe întreaga șosea", a transmis primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pe Facebook.

 Relocări ale reţelelor

"Pentru acest proiect, au fost realizate relocări complete ale rețelelor de apă, canalizare, gaze naturale și electricitate. De asemenea, a fost proiectată o variantă mai ușoară de ieșire a bucureștenilor care locuiesc in zona Intrarea Chefalului.

Acest proiect a fost găsit uitat într-un sertar. L-am deblocat, cu ajutorul specialiștilor l-am modificat acolo unde a fost cazul și suntem aproape să-l finalizăm", a mai scris Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel