EXCLUSIV  S-a aflat ADEVĂRUL după nouă ani! N-a fost crimă, ci SINUCIDERE! Cazul care a frapat toată România

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

În urmă cu nouă ani, în Capitală, un bărbat a fost găsit legat cu sârmă și ars de viu. Despre ce s-a întâmplat apoi, nu s-a mai auzit nimic. DC News vă prezintă în exclusivitate la ce concluzie au ajuns oamenii legii. 

În luna iulie a anului 2011, în incinta Liceului de Electronică Industrială din Capitală, un bărbat a fost găsit legat cu sârmă și ars de viu. 

Un tânăr care locuia la blocul de vizavi a declarat că a auzit o bubuitură și, când s-a uitat pe geam, a văzut că ceva ardea. Individul a sesizat paznicul liceului, care l-a găsit pe bărbatul în cauză în flăcări, cu mâinile și picioarele legate cu sârmă - spun informațiile apărute la momentul respectiv. 

Toată lumea a crezut că e vorba despre o crimă. Ziarele titrau la fel - crimă la un liceu din Capitală -. Concluzia anchetatorilor este însă, altă. 

În urma unei solicitări făcute de DC News, am aflat, nouă ani mai târziu, timp în care nu s-a mai auzit nimic în presă despre acest caz, că bărbatul găsit mort a fost identificat ca T.V. și avea 54 de ani. 

Cauza, soluționată în 2014 

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DC News de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, cauza a fost soluționată prin ordonanță din data 07.03.2014, fiind dispusă clasarea, cu motivarea că fapta nu este prevăzută de legea penală, fiind vorba de un act suicidal.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București ne-a mai precizat că „pentru a dispune în acest mod, procurorul a avut în vedere constatările efectuate cu ocazia cercetării la fața locului, concluzille emise în urma autopsiei, rapoartele de constatare criminalistică și rapoartele de expertiză efectuate în cauză, precum și declarațiile martorilor, inclusiv membri ai familiei”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel