Ruxandra Dragomir: Traian Băsescu putea face mai mult pentru Elena Udrea

Sâmbătă, la emisiunea "Dincolo de știri cu Cristina Țopescu", Ruxandra Dragomir a dat de înțeles că este dezamăgită de atitudinea lui Traian Băsescu care ar fi putut face mai mult pentru Elena Udrea.

VEZI ȘI: Ruxandra Dragomir, dezamăgită de Traian Băsescu


Fosta tenismenă a făcut o completare la declarația făcută inițial la Antena 3.

”Fostul președinte Băsescu a făcut public în nenumărate rânduri aceste sloganuri: "am încredere în Elena Udrea" sau "sunt sigur că femeia asta nu a luat niciun ban de la Gală Bute" sau "Elena Udrea este un om cinstit". Și eu spun același lucru. Dar este oare suficient? De ce trebuie să plătească Elena din cauza greșelilor, a lăcomiei și a minciunilor altora, a celor care i-au fost alături și s-au folosit de numele ei? Am sperat și încă sper că fostul președinte poate face mai mult. Oare toți cei pe care i-a crescut și i-a promovat, excepție făcând Elena, l-au trădat?

Dacă am crezut în declarațiile lui Traian Băsescu am tot dreptul să cred că putea face mai mult în ceea ce o privește pe Elena, în special când am auzit și celalalte declarații care mi-au plăcut: "Elena Udrea este cea mai bună investiție politică a mea" sau "Elena Udrea este cel mai bun și de încredere partener politic al meu" sau "Elena Udrea este crescută de mine din punct de vedere politic", a scris Ruxandra Dragomir pe Facebook.

VEZI ȘI: NEAȘTEPTAT. Ce s-a întâmplat după participarea Ruxandrei Dragomir la Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel