Ruxandra Dragomir, dezamăgită de Traian Băsescu

Ruxandra Dragomir susține că în PMP au fost mai multe persoane nemulțumite de faptul că Traian Băsescu nu a ieșit mai devreme să o apere pe Elena Udrea.

Deşi se declara o mai veche susţinătoare a fostului preşedinte, Ruxandra Dragomir nu crede că Traian Basescu a susţinut-o pe Elena Udrea atât cât ar fi putut s-o facă.

Referindu-se la așteptările pe care Elena Udrea le avea de la fostul preşedinte, Ruxandra Dragomir a zis: "Cred că a recuperat prea târziu, Elena Udrea nu a fost susţinută foarte mult în demersurile pe care le-a făcut, în denunţurile pe care le-a făcut", scrie Antena 3.

De asemenea, în interviul acordat în exclusivitate la "Dincolo de Ştiri cu Cristina Ţopescu", Ruxandra Dragomir a povestit cum a cunoscut-o pe fosta șefă PMP.

"Am cunoscut-o pe Elena în urmă cu șapte ani. Pe mine m-a inmprsionat atunci omul politic Elena Udrea. Dorinţa de a încerca să schimbe anumite lucruri în România, vorbea de pe atunci de resetarea clasei politice. (...) Am cunoscut-o la Piteşti, acolo unde sunt şi eu născută. Ea se ocupa atunci de zona judeţului Argeş şi s-a întâmplat cumva să facem campanie împreună, din pură curiozitate. M-a fascinat pentru că avea droinţa de a schimba lucuri şi o tărie de caracter foarte mare", a povestit prietena cea mai bună a Elenei Udrea.

VEZI ȘI: Ruxandra Dragomir: Pentru Elena Udrea, moda a devenit un mod de viață

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel