Ruxandra Dragomir: Pentru Elena Udrea, moda a devenit un mod de viață

Ruxandra Dragomir, cea mai bună prietenă a Elenei Udrea, a fost sâmbătă seară invitata Cristinei Țopescu în emisiunea "Dincolo de știri", de la Antena 3, în cadrul căreia a vorbit și despre fascinația fostului lider al PMP pentru modă. 

Fosta sportivă este convinsă că Elena Udrea va trece cu bine peste toate problemele cu care se confruntă în momentul actual și că va reveni pe scena politică. Dragomir a declarat că până în momentul de față prietena sa nu a fost condamnată, dar că nimeni nu-i acordă prezumția de nevinovăție. "Este în mare măsură condamnată de opinia publică din cauza presei, care i-a fost în permanență ostilă".

Întrebată de ce o parte a presei a avut această atitudine, Ruxandra Dragomir a precizat: "Cred că nu sunt prima persoană care spune că trăim într-o țară în care misoginismul atinge cote maxime, dar, în egală măsură, femeile pot fi atât de geloase încât pot demola imaginea oricărei femei de succes. Eu nu îmi amintesc niște argumente foarte pertinente care să o incrimineze foarte tare pe Elena Udrea, îmi amintesc doar faptul că avea poșete, genți, că a fost susținută de Traian Băsescu... Nu vorbim acum de anchete, ci de ceea ce jurnaliștii criticau astfel încât opinia publică să o urască atât de mult", a declarat Ruxandra Dragomir. 

Nu degeaba se spune "presa te ridică, presa te coboară"

Cât despre ținutele afișate de Elena Udrea, Ruxandra Dragomir spune că pentru fostul lider al PMP modul în care se prezenta era foarte important. "Eu nu sunt o fashionistă, dar nici nu o disprețuiesc. Ceea ce este de apreciat la Elena, este faptul că pentru ea, a devenit un mod de viață. Nu este singura femeie din politică sau din România care poartă haine atât de scumpe. Pentru ea era important să se îmbrace foarte frumos sau să-și achiziționeze o poșetă. Și Brazilia este o țară foarte săracă, unde discrepanța întră sărăcie și bogăție este mare, și președinta statului se îmbracă foarte frumos, are genți mult mai scumpe decât Elena Udrea și pantofi, poate și mașini. Nu degeaba se spune «Presa te ridică, presa te coboară». Ea întotdeauna a fost o femeie controversată și cred și-a asumat lucrul acesta", a continuat Ruxandra Dragomir. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel