Ruxandra Dragomir, reacție după ce DNA a cerut arestarea Elenei Udrea: De ce faci asta, Ana Maria?

Ruxandra Dragomir și-a reluat postările pe pagina "Justiţie până la capăt", după ce DNA a cerut, din nou, arestarea prietenei sale, Elena Udrea, potrivit România TV.  

Ruxandra Dragomir îi transmite fostului ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, că îi este alături în acestă nouă încercare, lansând, totodată, și o întrebare după ce a urmărit  cu atenție declarațiile prietenei sale privind noul dosar în care aceasta este implicată.

"Buna dimineata! Am revenit! Simt nevoia sa transmit un nou mesaj de sustinere pentru Elena.

DNA a cerut din nou arestarea Elenei Udrea. Oare pentru a cata oara? Se pare ca prioritatea DNA este arestarea preventiva si umilirea continua a Elenei. Stau si ma intreb cum de mai rezista acestui stres imens, acestei haituieli permanente. Pana la urma este doar o femeie.

Am urmarit cu atentie declaratiile Elenei cu privire la noul dosar si se pare ca acesta este bazat doar pe denunturi, in special pe denuntul mincinos al Anei Maria Topoliceanu.

De ce faci asta, Ana Maria? Stiti cum se spune... pana la Dumnezeu te mananca sfintii. Iar in viziunea inchipuita a DNA, Elena este ,,Dumnezeul coruptiei si al infractiunilor".

Nicio mutare nu se facea fara stirea ei, nimeni nu respira, niciun ,,sfant" nu muta gentile cu bani aiurea. Toate erau aduse la ea. Deci atat teoretic,cat si practic, Romania saracea numai si numai din cauza Elenei. Imi vine sa si rad, de sila desigur. Asa ca, acum toti ,,sfintii" fara de pacate nu demult,au fost chemati din nou la raport si si-au amintit subit ca au furat. Dar nu pentru ei,nu,ei nu aveau nevoie. Au ,,pacatuit pentru Dumnezeul blond".

Citește și: Liberalii spun cum vor vota în cazul Elenei Udrea

Cererea DNA va fi prezentata astazi in Parlament la ora 9.30,la Camera Deputatilor, cu solicitarea incuvintarii urmaririi penale, retinerii si arestarii Elenei.

Dl.Dragnea a declarat deja ca PSD va vota in favoarea incuvintarii cererii DNA. Si chiar,apropo de declaratia dlui Dragnea cu care m-am intalnit o singura data la Inalta Curte,cu doua,trei luni in urma, atunci cand si domnia sa avea probleme cu Justitia(se pare ca in cazul dansului problemele s-au rezolvat de la sine ), m-a imbratisat si m-a pupat de parca ne cunosteam de o viata intreband cu o voce grava: ,,Ce face Elena? Cum se simte? Mai rezista? Pai Dl. Dragnea si toti ceilalti, ,sfinti", Elena rezista si ar rezista mai bine decat voi toti la un loc daca nu i-ati da tot timpul in cap sistematic,din toate partile.

Nu m-ar mira sa o vad pe Elena cu doua randuri de catuse. Unele la maini, celalalte la picioare, sa nu cumva sa fuga.

Este absolut ridicol si dezgustator sa vezi ca nici nu a inceput bine procesul ,,Gala Bute " si apar noi si noi cereri de arestare, doar, doar Elena va fi dusa incatusata in fata Instantei pentru a se apara in acest dosar penibil denumit, ,,Gala Bute", tavalind aiurea prin procese numele campionului Bute. Mai bine se numea,,Gala Udrea ".

Eu nu pot spune decat atat: Elena, nu esti singura! Friends forever!", a scris, miercuri, Ruxandra Dragomir, pe Facebook.

Citește și: Radu Tudor: Băsescu nu va scăpa. Urmează nume grele din PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel