Urmărește emisiunea live



Rutina de somn a Prințesei Kate Middleton. Seamănă izbitor cu cea a Reginei Elisabeta a II-a

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află în articol care este rutina de somn a lui Kate Middleton.

Kate, Prințesa de Wales, urmează o rutină strictă de somn similară cu cea a Reginei Elisabeta a II-a, scrie Mirror.

Se spune că ea obișnuiește să se retragă în pat la ora 22:30 în fiecare noapte pentru a se asigura că este bine odihnită pentru îndatoririle sale regale de a doua zi. Kate Middleton își ia cina devreme, în jurul orei 18:00, pentru a se asigura că se simte confortabil înainte de a merge la culcare. Această rutină o oglindește pe cea a regretatei Regine Elisabeta a II-a, despre care se știa că mergea la culcare aproximativ la aceeași oră în fiecare seară.

Un expert în somn a susținut anterior că regina a reușit să obțină 8,5 ore de somn pe noapte, ceea ce se încadrează în intervalul de somn sănătos pentru adulții din Marea Britanie. De asemenea, Reginei îi plăcea să citească înainte de a adormi, o modalitate excelentă de a se relaxa după o zi agitată. În fiecare dimineață ea se trezea la ora 7:30, relatează Express.

Ce exerciții fizice face Kate Middleton



Se știe că exercițiile fizice te ajută să ai un somn mai bun și, la fel ca și Regina Elisabeta, Kate iubește exercițiile în aer liber. Se pare că stilul de viață sănătos al Prințesei de Wales include activități precum alergarea și plimbarea câinilor.

Regina, un cunoscut fan al activităților ecvestre, le-a folosit ca o rutină de exerciții fizice, în timp ce se bucura și de drumeții la Balmoral, în momentele în care stătea acolo. De altfel, a fost adesea fotografiată în timpul domniei ei plimbându-și iubitul câine prin vastele ei proprietăți.

În aceeași ordine de idei, Meghan, Ducesa de Sussex, este un alt regal care duce un stil de viață activ. Ea a vorbit adesea despre modul în care încadrează exercițiile în programul ei încărcat: „Dimineața, după cum știm cu toții, este acel moment vital care dă tonul zilei noastre viitoare”.

Se pare că își începe ziua cu yoga. În plus, Meghan a povestit anterior că alege un suc verde în detrimentul cofeinei atunci când are nevoie de energie. Cu toate acestea, ea a mărturisit că plăcerile ei vinovate includ vinul și cartofii prăjiți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel