Rușii au căutat-o pe sosia Reginei Elisabeta a II-a după moartea suveranei. Mary Reynolds, în vârstă de 89 de ani, și-a anunțat retragerea: Pleacă, dar păstrează ținutele

O sosie a Reginei Elisabeta a II-a rămâne fără această slujbă, după 34 de ani. 

Sosia Reginei Elisabeta a II-a a anunțat că renunță la slujbă din respect, dar, totuși, în memoria celei pe care a simțit-o parte din familie, își va păstra ținutele, spune aceasta, conform PA Media/dpa, citează Agerpres. 

Mary Reynolds a apărut în filme și emisiuni



Mary Reynolds, în vârstă de 89 de ani, care locuieşte în Epping, Essex, a devenit sosie în 1988, dar i s-a spus pentru prima dată că arată ca Regina când avea 17 ani.

A apărut în filme şi emisiuni de televiziune, unele dintre momentele sale cele mai importante incluzând rolul principal în filmul de comedie Bullseye din 1990, alături de regretatul Sir Roger Moore, precum şi un episod din seria aniversară de 25 de ani a serialului Doctor Who din 1988.

Reynolds a declarat pentru agenţia de ştiri PA că se simte ”norocoasă” să semene cu regina, dar că zilele ei ca sosie se vor încheia.

Ea a adăugat că probabil îşi va păstra ţinutele de regină, deoarece "fac parte din viaţa mea de atât de mult timp". A dezvăluit că are două dulapuri separate: unul pentru ţinutele ei normale şi al doilea pentru ținutele regale. Recunoaște că ar căuta în dulapul "reginei" dacă ar merge "undeva special".

Rușii au contactat-o pe Reynolds după moartea Reginei


Mary Reynolds a spus că a fost abordată de o companie de televiziune rusă după moartea reginei, joi, cerându-i să îmbrace costumul de imitatoare. Ea a adăugat că a încercat întotdeauna să "se comporte ca o regină, să fie drăguţă şi să respecte oamenii".

”Era o persoană care avea atâta lumină şi era o persoană foarte iubită şi prietenă cu toată lumea”, a spus ea despre Regină. ”Oriunde te-ai fi dus în lume, era Regina - nu regina Elisabeta, nu regina Angliei, era Regina. Nu va nu va mai fi niciodată cineva ca ea”, a conchis Mary Reynolds. 

Este posibil să mori de inimă frântă? 

După pierderea partenerului său de-o viață, a Prințului Phillip, starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a degradat vizibil. 

Prințul Philip a murit în 9 aprilie 2021, cu două luni înainte de împlinirea vârstei de 100 de ani. În 8 septembrie 2022, într-o după-amiază ploioasă, i-a urmat și cea care i-a fost soție vreme de 73 de ani, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. În urma lor, pe tronul Regatului Unit, l-au lăsat pe Regele Charles al III-lea, cel care a astăzi a rostit un discurs puternic, primul după moartea mamei sale. El i-a mulțumit. ”Către draga mea mamă, pe măsură ce îți începi ultima călătorie pentru a te alătura tatălui meu, îți spun doar atât: Mulțumesc. Îți mulțumesc pentru iubire și devotamentul față de familia noastră, și pentru familiile acestor națiuni pe care le-ai servit, atât de mult devotament în toți acești ani” a spus Regele Charles.

În ultimul an, aparițiile publice ale Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii au fost tot mai rare. Evenimentele fastuoase de altădată au fost reduse la unele mici, protocolare, fiind invocate diverse motive, printre care pandemia de COVID-19 sau probleme de mobilitate. De multe ori, Regina și-a delegat sarcinile sau a preferat o participare... virtuală. Regina s-a retras odată cu plecarea celui care i-a fost partener vreme de 73 de ani. Tot mai rar văzută în spațiul public, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a îngrijorat, nu o dată, cu privire la starea sa de sănătate. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel