Rusia: Nu suntem pregătiți să ne luptăm cu extratereștrii

După ce săptămâna asta am aflat că din cauza falimentului tehnic al SUA contul de Twitter al NASA Near-Earth Object Program nu este operațional, rușii ne dau și ei o veste proastă referitoare la amenințările venite din spațiu: Moscova nu le poate combate.

"Trupele de apărare aerospațiale" sau "trupele spațiale", așa cum au ajuns ele să fie cunoscute, nu sunt pregătite pentru a face față unei invazii extraterestre, a declarat Sergey Berezhnoy, un adjunct al directorului centrului de comandă, potrivit Russia Today, scrie The Independent.

"Deocamdată nu suntem pregătiți pentru asta. Din păcate nu putem să ne luptăm cu civilizațiile extraterestre", a răspuns oficialul rus răspunzând unei întrebări privind securitatea extraterestră.

"Centrul nostru nu a primit o asemenea sarcină. Sunt prea multe probleme pe pământ și în apropierea lui", a continuat el.

Trupele spațiale rusești au fost înființate inițial în 1992, după dizolvarea URSS. Au fost repuse pe picioare în 2011 de către Forțele de Apărare Aerospațiale. Această divizie a armatei rusești este responsabilă pentru apărarea aeriană și operaționalitatea sateliților militari.

Postul finanțat de Vladimir Putin, Russia Today, își asigură cititorii că în ciuda incapacității Rusiei de a se apăra în fața amenințărilor extraterestre, Moscova are instrumente de ultimă tehnologie pentru a combate problemele și amenințările terestre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel